Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поміркував про те, чи дійсно авіатранспорт – найшвидший і зручний спосіб подорожувати. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

У сторіс Володимир Дантес поділився кількома моментами з перельоту в Одесу, а також тим, що відбувалося вже після прибуття в готель.

"Хлопців, виїхали о 7 ранку з дому, зараз 12:15 – ми в Одесі. Летіли на літаку. В який момент нам вселили, що літаком швидше? На машині було б навіть швидше, дешевше, єдине - може втома від дороги була б присутня", - дивується втомлений співак.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

На наступному кадрі він запитує у дружини, чим вони зараз будуть займатися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Їсти!!!", - радіє Дорофєєва.

"І пити коктейлі з самого ранку ... Чого ти пішла? Ми веселимося, команда!",- додає її чоловік.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

На останньому кадрі він показав ті самі напої, про які так мріяв у попередньому кадрі.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Нагадаємо, Володимир Дантес зважився на експеримент без Наді Дорофєєвої, все як в перший раз: "це стане початком..."

Раніше повідомляли, що Надя Дорофєєва перетворилася на "босячку" після пісень "Тату": носить драні джинси з берцями і дитячі кіски.

Також, всюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".