Відомий український гурт KALUSH запускає новий проєкт - KALUSH orchestra. На українців чекає реп з фольклорними мотивами.

Про це повідомляє пресслужба гурту KALUSH.
Так, стало відомо, що популярний гурт KALUSH потішить українців новим проєктом. KALUSH orchestra - це реп із фольклорними мотивами та максимальною кількістю аутентики. Зазначається, що новий гурт буде рухатись паралельно з основним та так само тішитиме українців новими хітами.

KALUSH orchestra, кадр з кліпу
KALUSH orchestra, кадр з кліпу

До складу гурту увійшли: Олег Псюк - лідер KALUSH, Килиммен - DJ, Джоні Дивний - беквокаліст KALUSH, що став основним учасником нового гурту. Також до KALUSH orchestra приєднались 3 мультиінструменталісти - Ігор Діденчук, Музичук Тимофій та Віталій Дужик.

KALUSH orchestra, кадр з кліпу
KALUSH orchestra, кадр з кліпу

Гурт вже встиг випустити перший сингл, що має назву "Штомбер вомбер", це колоритний трек з яскраво вираженими фольклорними мотивами. Всього за кілька днів на youtube-каналі гурту KALUSH відео на нову пісню набрало майже 200 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще