Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов зворушливо привітав свою кохану дружину Катерину Осадчу з Днем ангела.

Милим привітанням та кількома кадрами коханої дружини Юрій Горбунов поділився на особистій сторінці у соцмережі Instagram, де за його життям стежить мільйон осіб.

У вівторок, 7 грудня відзначають День Катерини. Саме тому Юрій Горбунов вирішив привітати зі святом і свою кохану Катерину Осадчу з якою разом виховує двох синів. Телеведучий зізнався, що його дружина найкраща у світі і йому дуже пощастило з нею.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

"З Днем Ангела, кохана!! Ти найкраща у світі!! І всі Катерини на світі - будьте щасливими!!", - так Юрій Горбунов підписав опубліковані кадри.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Також Юрій Горбунов поділився двома кадрами Каті Осадчої. На першому зірка "Світського життя" позувала у білому костюмі на фоні річки та зелені. Зірка вирішила одягти ще й кепі в тон костюму, адже її образ важко уявити без головного убору.
На другому фото Осадча позувала в домашньому образі з маленьким синочком. Зірка одягла сорочку в клітинку та зробила гульку з волосся.