Відома українська співачка і акторка, а також колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Цього разу 39-річна артистка розмістила чарівне фото в образі свого власного бренду "MEIHER BY MEIHER".

У кадрі Надія позує легкій і весняній сукні довжини міді. Принт артистка обрала дуже цікавий - на темній тканині зображені білі крила птахів, які уособлюють повітряну і вільну особистість її самої. Хоч сукня і закрита, але при цьому вона вдало підкреслює талію завдяки фасону. Такий образ надає співачці ще більше жіночності і романтичності.

Скріншот з Instagram, Надя Мейхер
Скріншот з Instagram, Надя Мейхер

У підписі до знімків Надія залишила невелику прозу про почуття польоту, що окрилює.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/

Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/
Скріншот з коментарів, instagram.com/nadyameiher/

Як відомо, авторський бренд співачки користується не надто великою популярністю, фанатів більше приваблює сама Надія, яка виступає в ролі моделі для кожної нової речі. На аккаунт бренду в соцмережі Insragram підписано понад 23 тисячі осіб.

Нагадаємо, Надя Мейхер показала, що її ощасливило: і це зовсім не чоловік

Як повідомляв Знай.uа, 39-річна Надія Мейхер похвалилася фігурою юної спокусниці: хлопчики, ловіть щелепи

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер в пальто кольору зебри засвітила стрункі ніжки: Костянтин Меладзе втратив королеву