У рейтингу найвпливовіших жінок за версією американського журналу Forbes вперше за 11 років змінився лідер. Тепер топ очолює колишня дружина засновника компанії Amazon Джеффа Безоса.

З 2011 року на першому місці Forbes була канцлер Ангела Меркель, яка зовсім недавно фактично склала з себе повноваження федерального канцлера. Лідируючу позицію зайняла Маккензі Скотт, відома як колишня дружина засновника американської інтернет-компанії Amazon Джеффа Безоса, а також філантропка і письменниця.

Джефф Безос з колишньою Маккензі Скотт
Джефф Безос з колишньою Маккензі Скотт

На перше місце Forbes поставив її за благодійну діяльність. Вона отримала чверть акцій Amazon Безоса в результаті шлюборозлучного процесу. З Джеффом вони перебували у шлюбі 25 років, з 1993 по 2019 рік. У них четверо дітей: три сини і одна донька, усиновлена в Китаї. Капітал Маккензі в даний час оцінюється приблизно в 60 млрд доларів.

Маккензі Скотт
Маккензі Скотт

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У топ-5 найвпливовіших у світі жінок, крім екс-дружини Джеффа Безоса, потрапили також віце-президент США Камала Харріс, директор МВФ Крістін Лагард, гендиректор General Motors Мері Барра і колишня дружина засновника Microsoft Білла Гейтса — Мелінда Френч Гейтс (так само, як і Маккензі Скотт, вона займається благодійністю). Українок у рейтингу журналу Forbes немає.

Список Forbes 2021
Список Forbes 2021

Нагадаємо, Пенелопа Крус більше не пекуча брюнетка - стала ще красивіше: "Муза!"

Як повідомляв Знай.uа, її "Umbrella" випала: легендарна співачка Rihanna у відвертому вбранні вивалила свої "принади"

Також портал Знай.uа писав, що стиглі Вишеньки Меган Фокс і Кортні Кардашьян знялися топлес: гарячі пози