На сторінці в мережі Instagram відомої американської блогерки, власниці власної лінії косметики Кайлі Дженнер з'явилася нова фотографія. Цього разу вона показала, як збирається на тренування.

Вона також покликала шанувальників скласти їй компанію.

"Сомі workout with me (підемо на тренування зі мною)», - підписала спокусливий знімок красуня. При цьому вона вбралася в спортивний костюм лавандового кольору, вигідно підкреслює її карколомні форми.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Wait actually yes (Почекай, дуже актуально, так)", - оцінили її ініціативу фанати зірки.

"Ме having a gym membership just for the tanning (у мене абонемент в спортзал тільки для засмаги)», «Body (тіло)», «Аnother day another set (в інший день інший набір)», «When I need to Chile. I'm pullin up (коли мені потрібно в Чилі. Я під'їжджаю!) ",- захоплюються ідеєю шанувальники Кайлі.

"Nah I'm good (Ні, я і так в порядку)», - додають інші користувачі.

Дехто навіть встиг помітити, що позаду красуні розташовані полиці з вином, і проігнорував її принади, виставлені напоказ.

"That wine cellar is pretty tempting (цей винний льох виглядає заманливо)», - жартують вони.

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер приспустила сукню, щоб показати свою роботу: "Великі с*ськи". Кайлі Дженнер опинилася на природі, демонструючи свою вишукану фігуру в чорній сукні і зеленій білизні з кросівками.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником.Американську модель підозрюють у відносинах з репортером CNN

Також «Знай.uа " писав, що Плач і дивись: після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою. Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.