Шахтар зіграв внічию з тираспольським Шерифом у фінальному етапі Ліги чемпіонів.

7 грудня на головному стадіоні української столиці НСК "Олімпійський" відбувся матч, в рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, між донецьким "Шахтарем" і тираспольським "Шерифом" (Молдова).

Даний матч, на жаль, вже нічого не вирішує для "Шахтаря" в плані турнірного значення. Та й для" Шерифа " теж. Обидві команди залишаться на своїх місцях при будь-якому результаті, тому в цій зустрічі можна говорити хіба що про призові і престиж команд. Зокрема, " Шахтар "займає останнє місце в групі B c" Реалом"," Інтером","Шерифом". А клуб з Тирасполя посідає третє місце і братиме участь у Лізі Європи.

Матч почався не сильно активно. "Шахтар" контролював м'яч і проводив позиційні атаки, а клуб з Молдови відбивався. Матч почався з великою кількістю фолів і жовтих карток в середині тайму гра трохи загострилася і атаки гірників стали гостріше. На 47 хвилині Фернандо забив гол після закидання Кривцова.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Другий тайм розпочався низкою замін гравців Шахтаря в першу чергу для того, щоб не отримати червону картку і дати супернику перевагу. До другого тайму Шериф був активнішим, а наприкінці другого тайму зовсім активізувався.

Зрівняти рахунок вдалося в кінці доданого часу. Єдиний гол забив Бобан Ніколов.

Раніше повідомляли, "Шахтар" розгромив "Львів" і потрапив на першу сходинку УПЛ: 6:1 вдома у київського "Динамо".

Як повідомляв Знай.га, Євген Селезньов переплюнув Артема Мілевського і відзначив перший за 5 років гол в УПЛ з гри п'янкою і бійкою: "поїхав гуляти".

Знай.uа писав, Інтер всуху розгромив Шахтар, не залишивши і шансу на перемогу.