Для всіх українських шанувальників футболу, для тих, хто з великою цікавістю стежить за всім, що відбувається на стадіонах, і поза ними, з'явилися дуже сумні новини. Справа в тому, що в середу, 8 грудня, пішов з життя відомий українець, футболіст і тренер Ігор Гамула.

Посада і роль, яку найбільше могли запам'ятати шанувальники футболу - головний тренер російського клубу "Ростов".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних телеканалів.

Ігор Гамула, скріншот: YouTube
Ігор Гамула, скріншот: YouTube

"Ігор Васильович присвятив більшу частину свого життя Донському футболу, залишаючись патріотом нашого клубу. Висловлюємо найглибші і щирі співчуття рідним і близьким Ігоря Васильовича", – йдеться в повідомленні клубу "Ростов" в одній із соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Ігор Гамула – володар Кубка СРСР-1981 у складі Ростовського СКА. Також він виступав за луганську "Зорю". В якості головного тренера Гамула також очолював молодіжну команду "Ростова", новоросійський "Чорноморець", "Даугаву" та "Закарпаття".

Його останнім місцем роботи був аматорський клуб "Геракліон", що грає в чемпіонаті Москви.

Раніше повідомляли, хотів "стріляти по обличчях": колишній учень заявився в школу з трьома ножами, пістолетом і балончиками - кадри з місця НП.

Як повідомляв Знай.uа, вантажівка на швидкості зіткнулася з маршруткою, набитою пасажирами: 10 людей загинули, 8 отримали важкі травми.

Знай.uа писав, у Польщі після затримання копами загинув молодий українець: стало важко дихати, втратив свідомість.