Відома українська співачка Світлана Лобода продовжує інтригувати шанувальників виходом свого нового, зимового синглу. По всій видимості кліп вже був знятий, і вона показує деякі кадри зі зйомок.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами. Будь це особисті фотосесії, або ж, що буває набагато рідше, знімками з дочками.

Днями вона анонсувала вихід нового синглу, який називається "занесLO", і там йтиметься про зиму. Це та композиція, яку ви будете слухати самотніми холодними вечорами.

На ролику, який з'явився в цей раз, дівчина йде по знімальному майданчику, поки грає її пісня. На ній надіто Золоте боді, а також накидка чорного кольору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В один момент ролик сповільнюється, стає чорно-білим. Досить епічний хід.

"занесло любов мою сильну 👻 🥷 🏽тобі сподобався Приспів мого нового синглу ?☺️ прем'єра скоро!!!!будемо танцювати в новорічну ніч в @barvikhaconcerthall ??!!😊🔥🔥#премьераСингла 10.12.21 " - йдеться в повідомленні під постом.

В одному з інтерв'ю дівчина зізналася, що часто монтує ролики для соціальних мереж самостійно, так як розуміє, що хочуть бачити люди, і як це подати.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Була б у мене така фігура, я б теж так виходжувала)))👏 🔥";

"🤯notion";

"Звичайно сподобалося 🔥 чекаємо повністю трек";

"Правильно, що халат запахнула, оселедцеве тіло не комільфо😂 😂 😂";

"Не тільки Приспів сподобався👍 😁";

"Будемо танцювати всі новорічні свята! 🕺🎄🎉".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що напівгола Світлана Лобода показала, в чому потрібно зустрічати Новий Рік

Раніше повідомлялося, що що Світлана Лобода розповіла всім, хто її "рідний" - Українки відразу все зрозуміли

Також, Світлана Лобода отримала сотні троянд від таємничого шанувальника, оголивши довгу ніжку