Відомий канадський репер, співак, автор пісень, музичний продюсер, актор і підприємець Дрейк відмовився від своїх досягнень. Через трагедію, яка сталася на концерті репера, він прийняв рішення відмовитися від музичної премії «Греммі».

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Несподівано! Дрейк відмовився від своїх номінацій на музичній премії "Греммі". Подробиці - за посиланням в описі", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка стежить за творчістю канадського репера, не пройшла повз такої новини. Фанати артиста не стали мовчати і навіть написали подробиці про трагедію, яка трапилася на його концерті.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дрейк і Ріанна
Дрейк і Ріанна

"А причому тут Astroworld до Grammy? За astroworld йому звичайно ж дісталося, але на Grammy свої нюанси, там же багато зірок відмовлялися виступати такі як Jay-Z і The Weekend через малу кількість номінацій або ж що вони статуетки не отримають. У Дрейка всього дві номінації, і не факт що він щось отримає після подій в листопаді, так що цілком логічно", "Красафчик!", "Смертельна тиснява була на їхньому концерті, який вони могли зупинити. Загинуло 8 людей, 300 постраждали","Дрейк відмовився від своїх номінацій на музичній премії "Греммі". Про це пише Variety з посиланням на представника американської академії звукозапису. За словами інсайдерів видання, репер прийняв рішення разом зі своєю командою менеджерів. З якої причини він відмовився від участі невідомо", - написали відгуки фанати відомого репера.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Шерон Стоун закрутила роман з 25-річним хлопцем.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кендалл Дженнер повідомила про те, що з ним хотіли розправитися.