Популярна українська співачка, яка нещодавно розповіла фанатам про участь у новорічному шоу зі Стасом Михайловим і Філіпом Кіркоровим - Таїсія Повалій, продовжує радувати свою велику аудиторію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу співачка, яка не дає поки "живих концертів" в Україні, обрадувала тим, що один з українських телеканалів показав ефір її "крайнього" виступу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Таїсії Повалій в мережі Instagram.

Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram
Публікація Таїсії Повалій, скріншот: Instagram

"Улюблений Інтер робить мене щасливою! Дякую за ефір мого крайнього концерту! Від усієї моєї душі спасибі!!! Люблю!",- пише Таїсія Повалій.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ось так, співачка навіть освідчилася в коханні телеканалу. А тепер нагадаємо нашим дорогим читачам, що Таїсія Повалій вже кілька тижнів тому скаржилася що їй не дають працювати в Україні. Таїсія заявила про цькування. За словами виконавиці, на неї дивляться скоса, а її чоловікові посилають гнівні листи.

Про нападки хейтерів Тая з чоловіком і сином розповіли на шоу "Позаочі". Колишня радниця Віктора Януковича стверджує, що переїжджати з України не планує, а цькування змушує її ставати сильнішою.

Раніше повідомляли, ідеї для адвент-календаря до приходу Нового 2022 року: створить атмосферу свята і допоможе відчути "магію".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим - Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "Одна насолода".

Знай.uа писав, Таїсія Повалій притулилася до красеня, і це не чоловік: пластика замість посмішки.