Найяскравіша блондинка України, співачка та любителька епатажних костюмів Оля Поля-кова потішила своїх прихильників трейлером комедії, у якій знялася разом із співаком, композитором та актором Михайлом Хомою (Дзідзьо). Відповідне відео вона розмістила на власній сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 2,5 мільйона осіб.

Красуня, яка має мільйонну аудиторію в соцмережах, а також нещодавно стала суддею в популярному шоу «Голос країни», за сюжетом стрічки, міняється тілами із персонажем Дзідзьо і перетворюється на чоловіка.

«Головні герої фільму «Зірки за обміном» постійно біжать, і біжать, і біжать. У гонитві за власними цілями вони не помічають справжніх цінностей: як важливо любити, підтримувати, обійматися, бути поруч й цінувати своїх близьких. Але зміни наближаються. Дивіться сімейну комедію «Зірки за обміном» вже з 1 січня 2022», - пообіцяла Полякова.

«Кар’єра або сім’я», - ставлять перед вибором співачку в трейлері серіалу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Я жінка», - дивується в наступному кадрі Дзідзьо, і далі додає: «Моя сім’я не замінить тобі власної!», звертаючись до персонажа Полякової.

«Дуже чекаю», «Клас, нарешті», - коментують відео прихильники співачки.

Нагадаємо, що Оля Полякова ризикнула повторити образ Маліфісенти замість Анджеліни Джолі, але щось зірвалося: "Намагаєтеся замінити? Небо і земля".

Як повідомляв Знай.uа, Олег Винник вперше розповів про своїх дітей, але проігнорував Олю Полякову.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова причепурилася перед новорічною ніччю з Дзідзьо: "Готую обличчя..."