Стало відомо про те, що оновлений склад ВІА Гри випустили новий кліп, який порадував пікантними кадрами. Це стало перше за шість років відео, яке зняв Алан Бадоєв.

Новий музичний кліп з'явився на офіційному YouTube-каналі колективу, де регулярно виходили і виходять ролики, які пов'язані з діяльністю гурту.

Пісня називається "Манекен", і автором став продюсер Костянтин Меладзе, який написав всі попередні композиції для дівчат. Режисером такого пікантного ролика став популярний кліпмейкер Алан Бадоєв. Близько шести років він не знімав ніяких робота для ВІА Гра.

Солістки колективу - Уляна Синецька, Софія Тарасова і Ксенія Попова, показали в кліпі спокусливі, досить відверті вбрання, і танцювали в оточенні спортивних чоловіків.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Варто відзначити, що це досить юний склад, і виступають вони разом з жовтня 2020 року. За цей час вони випустили нову пісню Рикошет і кліп на неї, а також перезаписали хіт 2009 року Анти-гейша. Влітку цього року дівчата виступили на найбільшому фестивалі в Східній Європі Atlas Weekend, але це був не сольний виступ, а разом з Валерієм Меладзе.

У коментарях під кліпом користувачі почали писати, що вони думають про цю роботу:

"У блондинки такий голос приємний, чистий, ніжний, боже це її відрізняє від всіх інших співачок";

"Зробіть Віагрі кліп на натурі. Останні кліпи в павільйонах похмурі і темнуваті";

"Найкрасивіші і талановиті дівчата, найкраща група, чудові пісні і-як результат-любов глядачів, браво!";

"Обожнюю Віагру, завжди правильні і пронизують до глибини душі треки)";

"Так, Бадоєв творить чудеса! Дівчата все змінилися ..";

"У захваті від голосу і цих тіл...але я вже запарився наспівувати цю пісню в голові, як би її звідти витрусити".

Скріншот коментарів, фото: YouTube
Скріншот коментарів, фото: YouTube

Нагадаємо, що Надія Мейхер показала те, за що її взяли в "ВІА Гру"

Раніше повідомлялося, що Діана Іваницька, яка не потрапила до ВІА Гру, зізналася, чого натерпілася від Меладзе за два роки

Також, Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "приставання" Кіркорова