Відома українська співачка, яка є зірковим детективом в гіпершоу "Маска", Оля Полякова забула про дружину, і пофліртувала з Мухомором.

Зірковий детектив улюбленого шоу мільйонів "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", співачка Оля Полякова натякнула на свого улюбленця. Чим саме меланхолійному романтику вдалося підкорити серце відомої блондинки?

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

У сьомому випуску шоу "Маска" лірик-одинак Мухомор вирішив виконати композицію "Червоний оксамит" колективу Корупція. Номер викликав затяті оплески із залу, і втриматися не змогла навіть детектив Оля Полякова.

"Браво! Тут у нас є ящик від Мухомора, в якому я знайшла шматок лінолеуму з номером. Може, це номер телефону, написаний спеціально для мене? Герой мені свої "мухоморчики будує" вже другий ефір поспіль. Я теж запам'ятала всі факти про нього, наприклад, те, що він розлучений", - поділилася Оля Полякова в ефірі каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Ще в найпершому випуску Андрій Данилко заявив, що розгадав людину, яка ховається під персонажем, але вирішив не розкривати цю таємницю, і цього разу зіркові експерти знову до нього звернулися.

Оля Полякова далі знову зазначила, що це високий і ставний чоловік, при цьому самотній. Після цього вона задала питання, чи працював Мухомор колись в цирку, і той відразу ж відповів, що якщо співачка продовжить радувати його своєю увагою, то він влаштується на будь-яку роботу.

Нагадаємо, що Полякова, Дзідзьо і Каменських влаштують "дорослий хоровод" в рік Тигра-ялинка під загрозою обвалу

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова ризикнула повторити образ Маліфісенти замість Анджеліни Джолі, але щось зірвалося

Також, Оля Полякова ненавидить Настю Каменських? Співачка позлорадствовала над колегою