Популярний співак, наставник Ані Лорак, "король поп-сцени" і колишній Алли Пугачової Філіп Кіркоров ще в 2018 році взяв участь в YouTube-шоу "Ліга поганих жартів". Разом з ведучим проєкту гумористом Гаріком Харламовим артист висміяв колег по цеху. В основному жарти було присвячено російським знаменитостям. Особливо дісталося Єгору Кріду і Миколі Баскову.

Про це стало відомо завдяки відрізку з мережевого шоу "Ліга поганих жартів", яке було популярно кілька років тому. Але ось тепер ці слова Кіркорова гуляють по TikTok в трендах.

Артисти на камеру змагалися в стійкості до гумору: той, хто першим засміється у відповідь на гостроту, програє.

Харламов і Кіркоров, скріншот: Instagram
Харламов і Кіркоров, скріншот: Instagram

Першим жарт читав Харламов. "Кого Єгор Крід вибрав на шоу" Холостяк? Великий палець Тіматі", - ледве стримуючись від сміху, вимовив гуморист. Кіркоров зміг вгамувати емоції. Далі підійшла черга поп-короля зачитувати анекдот. "Що буде, якщо Басков вмочить свій перчик в кетчуп? Табасков", - сказав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Харламов і Кіркоров, скріншот: Instagram
Харламов і Кіркоров, скріншот: Instagram

Зірки покочувалися зі сміху. Було помітно, що вони отримують задоволення, виливаючи відро помиїв на колег по цеху. Співак так розійшовся, що навіть похабно обмовився. Кіркоров зачитував гостроту: "Чому Єгор Крід любить мочити манту", але в останньому слові переплутав букву, і воно перетворилося в нецензурне позначення жіночого статевого органу.

Єгор Крід, скріншот: YouTube
Єгор Крід, скріншот: YouTube

Артист зрозумів, що обмовився, виправився, проте Харламов так сильно сміявся, що вже не чув Кіркорова.

Цікаво, що самому поп-королю теж дісталося. Щоправда, жарт про себе співак зрозумів не відразу.

"Що буде, якщо Кіркоров стане президентом Австралії? Кінець страусам", – зачитав Харламов. "А чому?" - здивувався Філіп і сам відповів на своє запитання. "А ... пір'я..." - крізь сміх пробурмотів поп-король, натякаючи на свої пернаті концертні вбрання.

Раніше повідомляли, Ані Лорак "розділила" Філіпа Кіркорова з помолоділою Софією Ротару: "Приємно".

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець Ані Лорак Сергій Лазарєв прямо на сцені вирвав клаптик волосся Лері Кудрявцевій: обіцяє помститися.

Знай.uа писав, Максима Галкіна попередили про розлучення з Аллою Пугачовою - йде по шляху Кіркорова: "Не любить коміків".