Катерина Репяхова розповіла про косметології. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соцмережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

8 грудня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram. Вона розповіла, що раніше скептично ставилася до послуг косметологів. Однак згодом це змінилося.

"Раніше я сильно недооцінювала необхідність косметолога в моєму житті. А може я просто не зустріла, на той момент, свого. Мені завжди здавалося, що якщо я прийду, то мені призначать багато зайвого і непотрібного. Так одного разу і було, мені завжди складно в певний момент сказати: ні.😅Але потім мені пощастило зустріти Світлу. І тоді стало все на свої місця", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, Віктор Павлік і Катя Репяхова показали дорослі справи свого сина: "коли ти встиг?"

Раніше Знай писав, що Віктор Павлік втомився від "наїздів" колишньої на Репяхову і віддав їй нажите майно: "я пішов і хотів цього"

Також Знай повідомляв, Катерина Репяхова хоче змінити зовнішність заради Віктора Павлика: відкладала дуже довго. Жінка зважилася на складну косметичну процедуру