Багато хто вважає, що його кумир точно є особливим. Однак, знаменитості такі ж люди, як і всі інші, вони мають ті самі звички та бажання. І це черговий раз довів голлівудський актор Адам Сендлер.
Нещодавно зірку фільмів "Однокласники" та "Загадкове вбивство" посеред Нью-Йорка папараці застукали за поїданням солоних огірків з банки.

Адам Сендлер, фото з іnstagram
Адам Сендлер, фото з іnstagram


"Знаменитості також люди 😅 Нічого особливого, просто актор Адам Сендлер посеред Нью-Йорка їсть солоні огірки. Why not, якщо це справді смачно", - зазначили Instagram "Зіркового шляху", опублікувавши фото актора.

Користувачі мережі вже встигли оцінити вчинок голлівудського актора, деякі з них іронічно відмітили, що папараці просто позаздрили, що Сендлер їв солоні огірочки посеред вулиці, а вони ні.

"Красунчик!🔥", "Може після вчорашнього потягнуло)на здоров’я", "А папараці заздрять що не можуть по вулиці йти і їсти огірки з банки👏", "Забули дописати, мабуть, вагітний😂😂😂😂😂🔥, на здоров'я ❤️🔥", "Ну і нехай собі їсть, кому він цим заважає", "Подумав, що це Іван Ургант" - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, вирішила бути як тато? Донька Джонні Деппа Лілі-Роуз з оголеними грудьми приєдналася до серіалу The Weeknd. Після новини про те, що Лілі-Роуз Депп зіграє в серіалі всесвітньо відомого співака The Weeknd

Також Знай повідомляв, "Ловимо шортики": голий 45-річний Колін Фаррелл довів жінок до межі. Жінки, які побачили ці фотографії, просто втратили розу

Також Знай повідомляв, Володимир Остапчук на шоу "Маска" приміряв образ Капелюшника і ледь сам у себе не закохався: "Вилитий Джоні Депп"