Співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула, яка виступає під псевдонімом Slavia поділилася теплим спогадом про Михайла Хому.

Про це Slavia написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 23 тисячі осіб.

Ярослава згадала, як одного разу сиділа з Дзідзьо та пила каву з шоколадкою. Раптом вона наткнулася на напис в середині: "Щоб мати гарні спогади, потрібно більше, ніж хороша пам’ять".

Скріншот допису  Slavia
Скріншот допису  Slavia

"Кожні стосунки проходять певні етапи. У нас з Михайлом зараз етап вдячності. Ми багато пройшли, і це дуже цінний досвід для кожного з нас. Ми близькі, і рідні люди. Кожен з нас бажає один одному тільки найкращого. Наш дует "Vivo per lei" італійською та іспанською мовами це один з багатьох гарних спогадів того часу, коли ми співали в дуеті", - зізналася вона.

Дзідзьо з колишньою дружиною, фото: Instagram
Дзідзьо з колишньою дружиною, фото: Instagram

Також Ярослава Притула зізналася, що завжди мріяла аби Михайло повернувся до себе справжнього та виконував пісні природним тембром голосу. До того ж їй завжди подобалося звучання їх голосів тому Slavia натякнула на ймовірний дует.

"Мені подобається поєднання наших голосів у цій пісні, та інших дуетах, які, можливо, ще почуєте…", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Slavia слізно "попрощалася" з колишнім Дзідзьо: "Нехай кожен знайде..."

Також Знай писав, Дзідзьо востаннє відповів на докори Slavia після розлучення: "Так любили, а потім розпинають"

Також Знай повідомляв, розлученого Дзідзьо приїхала втішити мама - терміново вимагає онуків: вже наварила борщів і насмажила котлет, немає тільки невістки