Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Артистка часто показує "виворіт" свого насиченого життя і показує досить буденні моменти, присвячуючи шанувальників в найцікавіші подробиці.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

Цього разу Ярослава Притула привітала свого колишнього чоловіка Дзідзьо з прем'єрою нової пісні "Пазли", яку він випустив разом з відомим виконавцем Олександром Пономарьовим. Відомо, що кліп на YouTube зібрав за один день майже 300 тисяч переглядів. Дівчина розмістила в Insta Stories невеликий фрагмент треку і залишила дуже цікаві підписи до публікації.

"Хлопці, ви пазли. Нехай кожен знайде свій", - написала Ярослава.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Раніше ми писали про те, що Slavia старанно "пітніє" з гарячим бородачем - Дзідзьо точно заревнує: "Новий..."

Нагадаємо, що Slavia змінює обличчя після розлучення з Дзідзьо: з цього починала Таїсія Повалій. Співачка сходила на б'юті-процедури до своєї сестри і трохи змінила своє обличчя.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під пивас"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia відверто зізналася, що відчуває до Дзідзьо після розлучення: "Михайлу не дуже сподобалося"