Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча похизувалася своїм розкішним автомобілем та згадала час, коли вона тільки-но отримала водійське посвідчення.

Катерина Осадча має досить велику армію шанувальників, саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Цього разу Катя Осадча поділилася коротеньким відео де продемонструвала свою розкішну автівку від Jaguar.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

До того є зірка відзначила, що з моменту, як вона отримала своє водійське посвідчення у 19 років все кардинально змінилося. Адже до дівчат-водійок ставилися не надто добре.

Катя Осадча, скріншот
Катя Осадча, скріншот

"Як стрімко міняється час, коли я отримувала права, у свої 19, молоді дівчата за кермом викликали здивування, а іноді навіть злість з боку чоловіків на дорозі, зараз все легше, але упередження все одно існують", - зізналася вона.

Катерина Осадча також розповіла, що дуже любить проводити час за кермом, особливо у вихідний день.

"Люблю проводити час за кермом, особливо в вихідний, коли всі діти разом на задньому сидінні й коли ціла купа планів на день 👯‍♀️", - підсумувала вона.

Однак, деякі з шанувальниць Каті Осадчої помітили, що та сівши за кермо не пристебнула пасок безпеки.

"А в Ягуарі не пристібають ремінь?", - зазначила підписниця.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів


Нагадаємо, Юрій Горбунов показав Катю Осадчу без макіяжу і з малям на руках: така ж, як і тисячі українських жінок. Юрій Горбунов мило привітав кохану Катю Осадчу з Днем ангела