Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1 мільйон чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

У новому пості Слава Камінська зізналася фанатам, що останнім часом у неї з'явилося багато роботи, тільки за один день вона була на трьох зйомках. Примітно, що інтерес до артистки виріс після її гучного скандалу з Вікторією Смеюхой, яка раніше була її близькою подругою і другою учасницею гурту "НеАнгели".

Скріншот з Instagram, Слава Камінська
Скріншот з Instagram, Слава Камінська

Також Слава розмістила привабливе фото в розкішному синьому костюмі, головним акцентом якого став відвертий топ з блискучих паєток. Співачка не посоромилася відкрити своє пишне декольте, над яким постарався її колишній чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський.

"Третя зйомка за день 🤪 Який ваш улюблений колір? Мені личить?" - запитала Слава ради фанатів у публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/

Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/

Нагадаємо, Слава Камінська після сварки з Вікою з "НеАнгелів" похвалилася, чим її нагородила природа: "Кращою помстою є...."

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська після скандалу поміняла Вікторію Смеюху з "НеАнгелів" на відому шатенку: "Крашиха"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська різко відповіла Вікторії Сміюсі, чи були побиття: "Я хабалка і с*ка"