Олександр Усик заговорив християнськими притчами. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український спортсмен є володарем титулів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі, що зробило його популярним у всьому світі. На його офіційній Станиці в соціальній мережі Instagram 1,6 мільйонів фоловерів. Олександр ділиться з ними подробицями життя, планами на бій, а іноді і роздумами.

8 грудня Олександр Усик повідомив християнську притчу, яку він придумав, дивлячись на рослину у своєму дворі.

" я часто розмірковую з приводу життя . Як все влаштовано, що Всевишній, все так премудро влаштував. Сидячи у себе у дворі я втупився на рослину, яка проросла через асфальт. До чого я все це. Коли у вас є шлях або мета , немає ніяких відмовок або виправдань. Просто тягніться до світла", - повідомив він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати його пост. Хтось погодився зі спортсменом, а хтось заперечив.

"Ой як круто сказано.... прагніть жити..... Тягніться до світла😍👏👏👏👏👏👏"; "як завжди гігант✊ 🏽 ☝ 🏾"; "у рослини немає мети, а є бажання вижити за всяку ціну", - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "потрібен городик". артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу. Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою. На фото співак позує в Національному образі, в українській вишиванці.