Після розпаду легандарної групи" Время и Стекло " Надя Дорофєєва і Олексій Завгородній (Позитив) зайнялися своєю кар'єрою. Позитив працює в групі Mozgi разом з Потапом.

Ще однією знаковою подією в житті Олексія в цьому році було розлучення з його дружиною Ганною, яка також є близькою подругою Насті Каменських. Дівчина заявляла, що причиною розлучення з артистом було те, що у коханого завжди на першому місці була робота і музика, а вона хотіла справжню сім'ю, дітей. Пара тривалий час приховувала своє розлучення і до офіційного його оголошення не жили разом вже два роки.

Настя Каменських і Ганна Завгородня, фото з Instagram
Настя Каменських і Ганна Завгородня, фото з Instagram

Зараз же Позитив вільний чинити, як хоче і будувати життя, але шанувальники гурту "Время и Стекло" навіть стали чекати на розлучення Наді Дорофєєвої з Володимиром Дантесом. Але цього не сталося і самого Олексія стали помічати в компанії дівчини-блогера "Кубик-ромбик", яка відчайдушно чекає на весілля з "Холостяком" з Росії Єгором Крідом, як зазначено на її профілі.

В одному з відео дівчини вона відповіла на питання шанувальників: "Мене дратує твій цей позитив".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Українці, вочевидь, вирішили дорікнути дівчині за гуморні ролики і постійний гарний настрій. Але вона вирішила відповісти дуже оригінально.

У кадр увійшов Позитив (Льоша Завгородній) в блакитному костюмі і ідеальною укладкою. Дівчина сказала йому: "Ні-ні, піди, ти їх дратуєш".

@kubikrombik

Вас тоже мой позитив раздражает?#kubikrombik

♬ оригинальный звук - Kubik

Нагадаємо, що самотнього Позитива "заманила" до себе жінка з третім розміром.

Раніше ми повідомляли, що Позитив після розлучення притиснув до себе ніжну красуню.