Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Дівчина вже кілька років є ведучою "безсмертної" телепередачі на Новому каналі під назвою "Хто зверху?". Вона є головою команди представниць прекрасної статі, а її суперником і напарником є Сергій Притула.

Фото зі сторінки Лесі Нікітюк
Фото зі сторінки Лесі Нікітюк

В одному з випусків чоловікам, заради отримання додаткової тисячі гривень, поставили досить цікаве питання - скільки відсотків жінок любили чоловіка, якому так і не сказали про свої почуття. Результати здивували всіх, адже команда зіркових хлопців порахували, що всього 41% глядачок не змогли розповісти про свої почуття.

Однак, насправді, їх виявилося набагато більше - 74%.

"Чому ви мовчите? Це ж ваше життя, за вас ніхто цього не скаже. Как?", - запитує Притула.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сергій Притула та Леся Нікітюк, скріншот
Сергій Притула та Леся Нікітюк, скріншот

А Леся Нікітюк відповідає, що чоловіча відповідь може образити психіку жінки, тому вони мовчать. Сергій знайшов, що на це відповісти і заявив, що спочатку потрібно висловитися про почуття, і тоді дізнаєшся - відчуває людина, яка Вам подобається, ті ж почуття чи ні.

"Ми говоримо цю фразу виключно після того, як нам її скаже чоловік", - підсумувала Леся Нікітюк.

@vsevpodryad

#хтозверу #сергейпритула #лесяникитюк

♬ оригинальный звук - Всё подряд

Нагадаємо, Леся Нікітюк у міні-шортах показала "нескінченні" ноги, здивувалася навіть Ольга Сумська: "Богиня"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк знайшла свого чоловіка, Володимир Черняк не зміг мовчати: "Той останній раз, вологість твоїх..."

Знай.ua писав, Лесю Нікітюк без спідниці сплутали із зіркою "Величного століття" Мер'єм Узерлі: "Божечки, яка бамбіна"