Відома українська співачка, постійна гостя багатьох розважальних телепрограм в якості ведучої і судді Тіна Кароль несподівано роздяглася. Було помітно, що для неї це був справжній "сюрприз". Наші читачі пам'ятають, що Тіна разом з відомим репером Потапом вела популярне шоу "Ліпсінк батл". В ефірі цього шоу і стався конфуз.

Про це стало відомо завдяки новому забавному відео на сторінці користувача "ukraine.mama" в мережі TikTok.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

"Дивитися шоу #ліпсінкбатл?", - запитали у шанувальників шоу, на що відразу ж отримали ствердну відповідь.

Учасникам проєкту потрібно, якомога краще скопіювати різних зірок. На програмі трапляються різні ситуації, як, наприклад, цього разу. Тіна стояла за стійкою в гарній рожевій сукні, яка застібалася на потилиці. Раптово воріт розстебнувся і зісковзнув, майже повністю оголивши бюст Тіни.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артистка швидко відреагувала, підхопивши тканину, при цьому вона голосно сміялася. Репер Потап перевів жартома ситуацію.

"Припини показувати свій прес! Ти бачиш, що з нею коїться?", - сказав співведучий, звертаючись до одного з учасників, Евгена Кота. Останній задер кофту.

"Всі сюди дивляться!",- з посмішкою сказав Потап.

Раніше повідомляли, апетитна Тіна Кароль облизала холодне і вологе, шанувальники в захваті: "Голос мяу-мяу".

Як повідомляв Знай.uа, Melovina визнали хоробрим серцем 2021 року: "Б'ється в кожному з нас".

Знай.uа писав, Тіна Кароль з алкоголем в руках показала те ,про що мріють всі жінки: "Сама собі свято".