Відомий американський репер, продюсер і актор Снуп Дог постійно радує шанувальників своїми публікаціями в соціальних мережах і цей раз не став винятком. Чоловік поділився кумедним роликом-пранком.

Новий пост був опублікований на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться особистими кадрами і різними роликами. Щодня за ним стежить більше 65 мільйонів користувачів.

На цей раз він зробив репост з аккаунта з різними приколами. На ролику двоє чоловіків їдуть в ліфті, і один з них в костюмі пасічника, тримає в руках величезні білі коробки, в яких можуть бути бджоли.

Чоловік у синій футболці дивився на все це з побоюванням, адже коробки він тримав нестійко, і у випадки чого, вони могли опинитися в закритому приміщенні, яке забите бджолами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коробки все ж впали, і вміст розсипався. Пасажир ліфта відразу ж запанікував, закрив повністю обличчя, а чоловік в білому костюмі навпаки створював ефект стурбованості, і нібито прибирав від нього бджіл помахами рук.

На щастя, це був всього лише пранк, і ніхто не постраждав, проте стрес хлопець отримав знатний, коли це сталося.

Як він відреагував, коли дізнався, що це всього лише розіграш - невідомо, адже ролик перервався на найцікавішому місці.

Нагадаємо, що Снуп Догг злив гарячі кадри з Дня народження Леонардо Ді Капріо

Раніше повідомлялося, що умер онук Снуп Догга: сім'я у важкій жалобі, Шанувальники не стримують сліз

Також, Леонардо Ді Капріо-47, кращі ролі кумира мільйонів: від героя-коханця в "Титаніку" до колишньої зірки Голлівуду.