Чарівна американська актриса Дженніфер Еністон зробила дуже різку заяву. Через те, що їй часто задають питання про дітей, знаменитість вирішила зробити так, щоб ці питання відпали раз і на завжди.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"52-річна Дженніфер Еністон дала велике інтерв'ю The Hollywood Reporter і відверто розповіла про деталі свого особистого життя. Подробиці - за посиланням в описі #дженниференистон", - підписали пост в соціальній мережі.

Дуже багато людей задавалися питанням, чому у такої красивої і сильної жінки немає дітей. Дженніфер Еністон втомилася чути ці питання і вирішила зізнатися, що у неї проблеми зі здоров'ям. Шанувальники зірки не змогли не відреагувати на таку новину і почали писати свої думки з цього приводу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дженніфер Еністон, фото: Instagram
Дженніфер Еністон, фото: Instagram

"Саме нетактовне питання в світі", "навіть якщо немає ніяких медичних проблем, це особиста справа кожного. Краще не народжувати якщо не готовий віддавати всю себе дитині. мучити і його і себе, нікому не буде добре від цього. Слухайте тільки себе, дівчата!", "Та ці дітні просто заздрять їй", "невже в США досі за це критикують?", "Як критикувати ЛГБТ співтовариство, так відразу всі захисники оголошуються, а для таких випадків, по ходу, тільки критики є", "Ну зрозуміло ж що з її можливостями, швидше за все якби вона могла то народила б давно", - залишають коментарі фанати відомої актриси.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Дженніфер Еністон розповіла про скандал з не менш відомою актрисою.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали Дженніфер Еністон без макіяжу.