Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

Минулої п'ятниці, 3 грудня, на телеканалі СТБ відбувся фінал другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в якому виконавиця виконала головну роль і вибрала Андрія Задворного. 10 грудня глядачі побачать пост-шоу. У ньому збираються розкрити всі карти-чи залишилася артистка з чоловіком.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч, скріншот з відео
Максим Тарапата і Злата Огнєвіч, скріншот з відео

Паралельно очікуванню, багато користувачів не могли не висловити своє невдоволення фінальним вибором - бо більшість українців вважали, що перемогти повинен Дмитро Шевченко. В результаті він пішов не попрощавшись і стримуючи сльози, а Злата відповіла на негатив через остаточний вибір.

"E мене немає звички писати капості незнайомим людям - для чого? Я люблю свою енергію направляти в інший бік. Все, що ви бачите в мені - це не моє, це ваше. Моє - це те, що я бачу в вас", - заявляє вона.

Але користувачів це не зупиняє - вони не розуміють, чи не бачить Злата, що 99% негативні і лише мала частина людей раді за її вибір.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Злата Огневич і Григорій Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Григорій Решетник, фото з Instagram

"Її, випадково, не турбує те, що 99% негативних коментарів?", "Ця холостячка - повне розчарування😢", "Lивна реакція на реакцію глядачів. Взагалі-то це демонструвалося на всю країну, і не тільки🤷 ♀️", - пишуть вони в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостячка")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостячка")

Нагадаємо, Федишин "позичила" фіналіста "Холостячки" Дмитра Шевченка у Злати Огнєвіч: "Молодець, Ірка"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Тарапата висловив все про Злату Огнєвіч, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "Кілька днів вона плакала"

Знай.ua писав, відкинутого Златою Огнєвіч Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливако: "Вже може"