Відома російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак, яка має авторський і успішний YouTube-проект "Обережно: Собчак", часто радує численну аудиторію цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить 8,7 мільйонів чоловік.

Цього разу Ксенія Собчак розповіла про свою благодійність. Журналістка вирішила допомогти бездомній жінці Ольги Климової, з якою трапилася непроста життєва ситуація - 29 років тому вона стала жертвою секти Віссаріон. Разом зі своєю підписницею Собчак скинулася їй на 2-кімнатну квартиру в новобудові Новосибірська.

"Сектанти обіцяли їй у відповідь золоті гори, і - як це часто бувало в 90-х - за фактом вона отримала життя бездомної, а потім моторошну стару халупу. Ми вирішили це виправити", - написала Ксенія Собчак.

Скріншот з Instagram, Ксенія Собчак
Скріншот з Instagram, Ксенія Собчак

На опублікованому відео можна споглядати зворушливі і щирі емоції жінки. Як повідомила Ольга, вона вперше побачила у своєму житті нормальну плиту, також їй потрібно буде навчитися користуватися пральною машиною, так як 30 років вона прала речі вручну в тазику.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це треба ще звикнути - в людських умовах жити", - сказала Ольга на відео.

Нагадаємо, 40-річна Ксенія Собчак перетворилася на бородатого мужика і розлютила всіх: "Другий такий не треба"

Як повідомляв Знай.uа, в 40-річну Ксенію Собчак "вселилася" Періс Хілтон: "Зіпсувала репутацію"

Також портал Знай.uа писав, "Загралася тітка": Ксенія Собчак в царському образі влаштувала дикий шабаш з чоловіками в шкірі