Телеканал "Україна" та "Музична платформа" нагородили зірок за їхні найкращі пісні року. Грандіозний концерт, в якому взяли участь найпопулярніші українські знаменитості, глядачі побачать в новорічну ніч. Співачка і блогерка Анна Трінчер з'явилася на червоній доріжці урочистої премії в дуже сексуальному вбранні, продемонструвавши фігуру з усіх боків.

У масштабному концерті "Музична платформа. Краща пісня року" зірки традиційно дивували своїми оригінальними образами. Дефілюючи по червоній доріжці, вони демонстрували сміливі вбрання і позували фотографам.

Однією з найбільш епатажних особистостей в цей вечір стала Анна Трінчер, яка була нагороджена за свій хіт "По губах". Артистка з'явилася в напівпрозорому комбінезоні, який буквально обволікав її фігуру і прикривав лише деякі частини тіла, а доповнила оригінальний образ співачка лакованими туфлями на високих підборах.

Фото з телеканалу "Україна"
Фото з телеканалу "Україна"

Нещодавно 20-річна Анна отримала пропозицію вийти заміж від свого коханого, скандального блогера Олександра Волошина, тому журналісти каналу "Україна" вирішили поцікавитися, як реагує наречений на її відверті образи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Він мене фотографує, цілує і відпускає. Він зовсім не проти тих образів, в яких я з'являюся на виступах, у своїй творчості", - відповіла Анна Трінчер за лаштунками концерту.

Фото з телеканалу "Україна"
Фото з телеканалу "Україна"

"Це дизайнерський костюм, який зробили буквально за день, тому що попередній, який я планувала для цього виступу, провалився з тріском. Так буває у артистів - у нас дуже важка доля: в момент, коли потрібно все і зараз, всі чомусь кудись зникають. Той костюм мені просто не сподобався. Я не відчувала себе в ньому, розуміла, що це не я, і це буде для мене несправжній виступ. А в цьому я відчуваю себе Анною Трінчер!" - заявила співачка.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Нагадаємо, Волошину дісталася трудяга? Анна Трінчер зізналася, що драїла підлоги в супермаркеті: "Моя паралельна професія"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер розкрила правду про пропозицію нареченого: натякала місяцями і сама обрала обручку

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров влаштував "трійничок" з підопічною Ганною Трінчер і Михайлом Поплавським: "Чого і вам бажаю"