Фіналістка 11 сезону найромантичнішого шоу "Холостяк" та відома українська блогерка Юлія Бельченко похизувалася новою світлиною та поділилася роздумами про життя.

Юлія Бельченко, яка на "Холостяку" отримала прізвисько "Зайка", через костюм я кому з'явилася на перше побачення, має чимало шанувальників. Саме тому дівчина намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 320 тисяч осіб.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Цього разу молода блогерка поділилася новою розкішною світлиною. На ній Юлія позує в півоберту мило посміхаючись на камеру. Для фото вона одягла чорні штани та довге темно-сіре пальто.

Скріншот посту Юлії "Зайки"
Скріншот посту Юлії "Зайки"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Юлія "Зайка" вирішила поділитися своїми думками щодо життя. Дівчина переконана, що жити потрібно так, наче ви вже попрощалися з життям, але вам вирішили дати ще один шанс. Це означає, що потрібно робити дійсно те, що ти хочеш, а не звертати увагу на суспільну думку.

"Потрібно жити так, ніби ти померла, але Бог дав тобі ще один шанс і повернув на землю", - зазначила блогерка.

Нагадаємо, Юля "Зайка" перетворилася на королеву жіночих маніпуляцій: "Починаємо ображатися". Дівчина розповіла про те, що частенько вдавалася до маніпуляцій по відношенню до коханої людини

Раніше Знай писав, красуня з "Холостяка" Юля Зайка зізналася, як отримала "клеймо поганої дівчинки": "Не хочеш помічати". Дівчина розповіла про те, як же важливо залишатися самим собою,

 

Також Знай повідомляв, Юля "Зайка" з "Холостяка" вирушила на побачення з Монатіком, але отримала в рот від Лесі Нікітюк: "З рук княгині"