Стало відомо про те, що королева Єлизавета II планує на Різдво зібрати всю свою сім'ю, а також влаштувати святкову вечірку. Це буде перша її поява на публіці з початку осені.

Про це повідомляє портал Daily Mail.
Головний лікар королеви дозволив їй влаштувати приватну вечірку перед святом. Всі члени сім'ї будуть запрошені на цей захід, який минулого року довелося пропустити через коронавірусну пандемію. Її не проводили з 2019 року.

Єлизавета II
Єлизавета II

Вечірка пройде у Віндзорському замку, а не в Букінгемському палаці, де протягом десятиліть монарх приймала гостей. А після передноворічної вечірки королева збирається переїхати на деякий час в маєток Сандрінгем в Норфолку.

25 грудня світу покажуть Різдвяне послання від королеви Єлизавети II, де вона збирається підвести підсумки року. Це буде її перше Різдво, яке вона проведе без свого коханого принца Філіпа, який помер у квітні цього року через важку хворобу. Йому було 99 років.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Елизавета II, скриншот youtube Biography
Елизавета II, скриншот youtube Biography

Палацові помічники також вивчають варіанти появи монарха на публіці протягом наступних двох тижнів, щоб побажати країні щасливого Різдва.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

"Це не буде звичайним Різдвом, але, як і в багатьох сім'ях по всій країні, воно буде настільки нормальним, наскільки це можливо" - йдеться в повідомленні.

Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily
Королева Єлизавета ІІ - фото RoyalFamily

Хто саме буде присутній на цьому святі - невідомо. Також, не повідомляється чи отримували запрошення Меган Маркл і принц Гаррі, які не так давно переїхали в США, і в напружених відносинах з сім'єю.

Нагадаємо, що у Віндзорському замку вже з'явилися новорічні прикраси. Як виглядає ялинка у Єлизавети II

Раніше повідомлялося, що доОролева Єлизавета II не слухає лікарів. Вона пішла на хрестини онуків. Є перші фото після хвороби

Також, королеваЄлизавета II відкрила вакансію до палацу: платить 34 тисячі доларів