Відомий танцюрист, чемпіон світу з латинських танців і суддя шоу "Танці з зірками" Максим Чмерковський розповів про свою сім'ю і розкрив через що найчастіше сваритися з дружиною Петою.

Про це він відверто розповів у програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

Для початку журналістка запропонувала Максу Чмерковському обрати тему - "кар'єра","було не було", і "50 на 50". Танцівника зацікавила остання тому він вибрав саме її.

Макс Чмерковський, скріншот з відео
Макс Чмерковський, скріншот з відео

Тут йому довелося обирати, він хороший сім'янин чи пристрасний мачо. На що Макс Чмерковський заперечив, адже можна бути і тим, і тим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"А чому не можна бути обома? У мене 50% зразкового чоловіка і 50% пристрасного мачо", - зазначив він.

Також в інтерв'ю Чмерковський зізнався, що любить більше танцювати ніж судити учасників. Зокрема йдеться про популярне шоу "Танці з зірками".

Далі танцівник вибрав категорію "соромно або нормально". Так, він назвав неприйнятним відбивати жінку, якщо вона вже знаходиться у відносинах до того ж він проти того, щоб писати або дзвонити колишнім під алкогольним сп'янінням.

Макс Чмерковський, скріншот з відео
Макс Чмерковський, скріншот з відео

Макс Чмерковський торкнувся і особистих відносини і розкрив свій секрет ідеального сімейного життя. На його думку насамперед має бути щира любов.

"Правильні взаємини, тобто справжня любов, коли вам тільки з нею хочеться бути", — розповів він.

Але, як і в будь-якій парі між ним і Петою є конфлікти. За словами іменитого танцюриста найчастіше він свариться з дружиною через сина. Адже у них іноді бувають різні бачення виховання.

Нагадавши, суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський шкодує через участь в "Холостяку": "Попіарилися і розбіглися"

Також Знай повідомляв, Артура Логая засудили за "Шведську сім'ю" на"Танці з зірками":"додому йому вже треба". Не всі фанати оцінили чуттєвий танець Артура Логая з його дружиною Євгенією і партнеркою Ганною

Раніше Знай писав, одружений Макс Чмерковський отримав визнання від українки після "Танці з зірками": "ти самий...". Відомий хореограф отримав визнання від шанувальниці прям на вулиці.