Відома українська телеведуча Лідія Таран з приходом зими вирішила утеплитися, тому приміряла велику рожеву хутряну шапку.
Лідія Таран має чимало шанувальників, яких полюбляє тішити новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 140 тисяч осіб.
Цього разу зірка поділилася двома фото, на яких позувала у теплій хутряній шапці рожевого кольору. Зірка зізналася, що завжди мерзне на новорічних прямих ефірах, тому стилісти телеканалу вирішили виправити це. Вони запропонулали їй шапку, як у головної героїні "Іронії долі", однак іншого кольору.

Фото зі сторінки Лідії Таран
Фото зі сторінки Лідії Таран

"Мама точно буде задоволена😜 Поскаржилася нашим стилістам, що дуже мерзну на новорічні ефіри😛 видали обновку, брати?". - зазначила Лідія Таран.

Фото зі сторінки Лідії Таран
Фото зі сторінки Лідії Таран

Фанатам Лідії Таран сподобався її новий образ, тому вони вирішили залишати для неї компліменти. Однак, деякі зазначили, що тепер телеведуча зі співаком Дмитром Манатіком наче родичка, адже вони обоє носять масивні головні убори.

"Лідочко, без обід, але ви тепер сестра Діми Монатіка!Але шапка красива,! Беріть!", "Клас! Ви така кокетка у цій шапці🔥", "Так, брати однозначно!Яскраво!", "Червона Шапочка!Ліда ви чудові!", "Брати!👏🔥", "Дуже красива! Треба брати!🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах"

Також Знай писав, Лідія Таран розповіла про новорічні забаганки її підрослої доньки: "Вимагає"

Раніше Знай повідомляв, скромна Лідія Таран та "кошлатий" Влад Яма: зірки вразили студентськими фото - не впізнати