Колишня учасниця легендарного гурту ВІА Гра Еріка Герцег після відходу з колективу перестала з'являтися в публічній площині так, як це було раніше. Хоча після цього, вона заявляла, що починає сольну кар'єру про неї мало що було чутно.

Доходили чутки тільки про можливий скандал між Ерікою Герцег і Вірою Брежнєвою. Адже після того, як вона покинула групу з'явилися чутки, що до цього доклала руку дружина Меладзе — Віра Брежнєва. Мовляв, учасниця "золотого складу" ВІА Гри не потерпіла конкурентку.

Еріка Герцег, фото з instagram
Еріка Герцег, фото з instagram

Також були чутки про роман Герцег з продюсером Костянтином Меладзе, проте він це коментувати не став. Сама ж Брежнєва висміяла ці домисли.

Але, на цей раз Еріка Герцег вирішила потужно про себе заявити після тривалої перерви. Дівчина переїхала в Казахстан і там вже підписала контракт з місцевим лейблом. До того ж вона записала свою сольну пісню, яка має назву "Відпусти". Відзначимо, що для співачки це вже третій сольний трек.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Еріка Герцег, фото з instagram
Еріка Герцег, фото з instagram

"Ти кращий світ не шукай по світу, він у тебе всередині", — так дівчина підписала анонс з піснею на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нагадавши, Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе. Еріка Герцег більше не солістка групи

Знай писав, Заміна Злати Огневич: Міша Романова з "ВІА Гри" показала нову "Холостячку"

Також Знай писав, Віра Брежнєва " висохла "після сварок з Костянтином Меладзе, колишню красуню не впізнати:"одні очі залишилися". Співачка поділилася подробицями свого життя