Відома українська співачка Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця розповіла історію, пов'язану з тим, як вона зазвичай ходить вдома. Вона якось вийшла на кухню з ранку, а там був Володимир Дантес і він запитав, що сталося. Надя цього не зрозуміла, а артист заявив, що вона красиво одягнена, хоча їй завжди лінь якось вбиратися, комбінувати кольори в домашній обстановці.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої
Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

"Я що, зазвичай вдома погано виглядаю? А вдома мені так лінь вбиратися, комбінувати кольори, думати про симетрії і ось це ось все. Хочеться просто, щоб і на дивані зручно повалятися, і щоб впустити їжу під час вечері можна сміливо, і щоб на підлозі не шкода лежати, коли поліція приїде, як зараз, ВОЛОДЯ!😈 З яких пір теплі шкарпетки не сексі😂", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

На знімку вона постала в спортивних штанях і в білому, мереживному ліфчику.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Мій лук вдома: футболка на 3973 розмірів більше, шкарпетки з оленями і шорти, які вже старші за мене", "Дуже красива😍❤️ P. S. теплі шкарпетки завжди сексі😏😄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надю Дорофєєву спіймали за фліртом з Єгором Крідом - плакала від щастя: "Так, малюк"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва нагнулася, але нічого не вийшло, Дантес все пояснив: "Полпятого"

Знай.ua писав, не Дорофєєва і не Завгородня? Позитив знайшов собі нову красуню і нарвався: "Піди, бесишь"