Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, останній раз в нинішньому році, коли глядачі подивляться шоу, пов'язане з романтичним проектом "Холостячка" і виконавицею Златою Огнєвіч. Тому Григорій і вирішив нагадати, що ввечері відбудеться пост-шоу, в якому буде дана відповідь на питання - чи разом артистка з Андрієм Задворним, якого вибрала у фіналі.

Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram

"Цей день настав 🕺 Такого ви давно не бачили😱 До вечора🥂", - пише Григорій Решетник у публікації.

Він виклав новий анонс, в якому говориться, що українці нарешті дізнаються, хто спровокував Злату на сльози, чи разом вона з Андрієм, а також зійшлися заново Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, яка була "Холостячкою" першого сезону.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Чекаю з нетерпінням!🤗", "Завжди чекаю пост-шоу "Життя після проекту - холостяк/холостячка". Це завжди цікавіше🔥", "Сезон не бачила, але цю серію можна подивитися🔥😎", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "Холостячці": "З Гришею виявилися парою"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч не стерпіла і показала зуби всім, хто не оцінив її вибір на "Холостячці": "Я люблю..."

Знай.ua писав, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник "злив" кадри з пост-шоу: "Слова зайві"