Герцог і герцогиня Кембриджські вирішили поділитися сімейним знімком на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в соціальній мережі Twitter.

Вони використовували фотографію для різдвяної листівки в 2021 році. На ній принц Вільям і Кейт Міддлтон постали разом з маленькими дітьми - з восьмирічним Джорджем, трирічним Луї і шестирічною принцесою Шарлоттою. Вони перебували на відпочинку в Йорданії.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Фото досить відрізняється від ранніх листівок, які створювалися особисто Кейт Міддлтон в будинку, в Норфолку. А Йорданія обрана тому, що має особливе значення для всієї родини. Герцогиня провела там частину дитинства, поки батько працював диспетчером British Airways.

"Радий поділитися новим зображенням сім'ї, яке зображено на різдвяній листівці цього року", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У кадрі руки Вільяма і Кейт знаходяться у один одного на колінах, поки Джордж і Шарлотта сидять з обох сторін від батьків. На Міддлтон-вільне плаття кольору хакі, а Вільям зважився на простенькі шорти.

"Герцогиня Кембриджська - як це - знати, що ти вийдеш заміж за майбутнього короля, народила майбутнього короля, але ніколи не станеш королевою?", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, "Навіщо себе доводити?": худу Кейт Міддлтон засудили за грубі чоловічі руки

Як повідомляв "Знай.ua", інтимні моменти принца Чарльза і принцеси Діани зворушили британців: "Все чого вона коли-небудь хотіла..."

Знай.ua писав, королева Єлизавета II налякала британців посинілими руками: "Сподіваюся, що з нею все добре"