Відома українська актриса Ксенія Мішина, що стала головною героїнею першого сезону популярного реаліті-шоу "Холостячка", зовсім не часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 840 тисяч чоловік.

В кінці листопада вона опинилася в гостях у відомого блогера Олексія Дурнєва, з яким пробувала їжу з кафе "Імбир", але в якийсь момент заговорила про повідомлення, які їй приходять в Direct.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

- Ти читаєш, до речi, Direct?

"Почитую", - відповідає Ксенія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

— А чл*ни тобі надсилають?

"Надсилають", - заявляє Мішина з посмішкою на обличчі.

— Да? Ти радієш?

"Коли як... надсилали один час в дуже великих кількостях, потім перестали", - зазначила актриса.

— Коли йшов відбір на "Холостячку", люди неправильно зрозуміли.

Після чого Ксенія Мішина заявила, що в цей момент все і відбувалося.

@xo_lostyak

🤣🤣🤣 #холостячка #ксениямишина #мишина #эллерт #дурнев #xo_lostyak #едадурнева

♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

"Хороші все-таки наші холостячки", "Вона така крута", "Ксюша мені дуже подобається. Красуня і з почуттям гумору. Шкода, що повелася на емоції і зробила неправильний вибір", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, учасник "Холостячки" влаштував справжній "трійничок" з дівчатами Михайла Заливако: "Ось так Ромчик начудив"

Як повідомляв "Знай.ua", Мішина зустріла свого "краша" на "Україна має талант": танцює на пілоні так, що Еллерту залишається заздрити

Знай.ua писав, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "Вона бісила, але без неї ніяк"