Три роки тому, в листопаді 2018-го, на всіх світових екранах стартувала прем'єра фільму "Фантастичні тварини: злочини Грін-де-Вальда", що є спін-оффом франшизи про Гаррі Поттера.

Стрічка, при величезному бюджеті в 200 мільйонів доларів, зібрала в прокаті в три рази більше. Це і означало, що слід очікувати продовження. Однак не всі були готові до такого... точніше, не всім пощастило — бо на тлі скандалу з Ембер Херд, Джонні Деппа попросили відмовитися від ролі Геллерта Грін-де-Вальда. Його місце зайняв не менш прекрасний Мадс Міккельсен, хоча фанати капітана Джека Горобця досі не можуть цього пробачити.

Фільм Гаррі Поттер, кадр з відео
Фільм Гаррі Поттер, кадр з відео

Минуло багато часу і ось світу представили перший тизер-трейлер стрічки "Фантастичні тварини: таємниці Дамблдора", як би забавно це не звучало, до трейлера, який вийде 13 Грудня. Фільм повинен вийти на екрани 15 квітня 2022 року і розповісти магічну історію про паралель Другої світової війни.

"20 років тому ми відкрили для себе дивовижний чарівний світ. І сталося диво. Цей магічний світ наповнює буденність фарбами, зачаровує і випускає на волю нашу уяву. Це унікальний шанс провести час зі старими друзями і знайти нових. На сторінках книг, на сцені або на великому екрані. Цей фантастичний всесвіт надихає вже не одне покоління", - йдеться в ролику під ностальгічні кадри з основної історії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube
Альбус Дамблдор, скріншот: Youtube

Джуд Лоу і Езра Міллер повернуться до своїх ролей Альбуса і Ауреліуса Дамблдора. В акторському складі ще значиться Аберфорт Дамблдор, якого зіграв Річард Койл.

Нагадаємо, Їжак Сонік повертається в кіно для боротьби з вусатим Доктором Еггманом: Джим Керрі взяв на допомогу червоного Наклза

Як повідомляв "Знай.ua", "Вовка, бункер, два стволи": у мережі розповіли про новий фільм з Джейсоном Стейтемом

Знай.ua писав, Деніел Редкліфф і Емма Уотсон знову опиняться на чарівній платформі 20 років потому: чим порадує продовження "Гаррі Поттера"