Таїсія Повалій показала, як виглядає в 57 років. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка і народна артистка Таїсія Повалій має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram в кількості двохсот шістдесяти п'яти фоловерів. З ними співачка ділиться різноманітними публікаціями з особистого та професійного життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіз.

10 листопада жінка відсвяткувала своє 57-річчя. На честь даної події вона опублікувала пост в соціальній мережі, на якому можна побачити ідеально збережене обличчя Повалій.

"57!!!! 💪 🌟 🌈 💫 Ну і що, що уколи краси на обличчі)) зате як виглядаю 😜❤️🔥❤️🔥❤️🔥", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фоловери активно прокоментували даний пост. Хтось відзначив красу Повалій, а хтось привітав зі святом.

"З днем народження, Тая! Успіхів і всіх благ 🌺🌺🌺😘🎉🎉🎉"; "з днем народження, Таечка выгляд виглядаєте ви шик шикарна жінка❤️🔥❤️ 🔥 ❤ ️ будьте будьте здорові, найголовніше!Цвітіть, творіть, любите🎉🎉🎉🎊🎊🎊🥳🥳🥳❤️❤️❤️"; "вітаю! Здоров'я, щастя в особистому житті і творчих успіхів в задоволення собі і на радість шанувальників. 💐 🎂 🎉 🌈 🌟 ",- повідомляють вони.

Раніше повідомляли, ідеї для адвент-календаря до приходу Нового 2022 року: створить атмосферу свята і допоможе відчути "магію".

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій перетворилася на Снігуроньку зі Стасом Михайловим-Ігоря Ліхуту ніхто і не покликав: "одна насолода".

Знай.uа писав, Таїсія Повалій притулилася до красеня, і це не чоловік: пластика замість посмішки.