Маша Єфросиніна і Оля Полякова завели собі нову традицію: дівчата регулярно зустрічаються за келишком чогось смачненького і обговорюють важливі для всіх жінок проблеми.

Назва цим регулярним дівич-вечорам "Дорослі дівчата" - передача, яка виходить на YouTube.

Темою нового випуску стала "Що люди скажуть? Стереотипи, шаблони, похвала і критика".

На початку розмови Маша уточнила, що їх дивляться навіть чоловіки, які привчають до перегляду своїх жінок. Тому це розмови не тільки для дівчат, а для всіх.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однією з тем розмови була тема про сором за чесно зароблені гроші. Точніше, про шляхи їх витрати.

Зовсім недавно Маша Єфросиніна і Оля Полякова зі своїми сім'ями побували на Мальдівах. Окремо, зрозуміло, так як спільний відпочинок вони тільки планують. Єфросиніна зізналася, що їй було ніяково виставляти фото з відпочинку, так як це, по факту, найдорожча відпустка, яка може бути.

"Я на нього заробила, Я до нього йшла... Я пахала не виймаючи півроку без єдиного вихідного... Я заробила на цей відпочинок і чому я переживаю, викладаючи фотографію, що мені зараз в дірект прилетить "Як не соромно? Людям їсти нічого, в такий складний час". Я себе ловлю на цьому... Це моє життя, мої гроші... У тебе не було таких переживань?" - цікавиться у Олі Маша.

Полякова відповіла, чо вона не переживала і їй не було соромно... Так, їй писали теж такі повідомлення, але їй було абсолютно наплювати.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Нагадаємо, що Оля Полякова "випучила" пружні груди на радість зірки "Жіночого кварталу".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна зізналися у своїх найбільших гріхах.