Регіна Тодоренко показала шанувальникам як вона відсвяткувала триріччя свого сина. Відповідний піт з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

11 грудня Регіна Тодоренко опублікувала відеозапис в соціально мережі з дня народження свого сина Михайла.

"Поки ми з Михайлом хворіємо і відсиджуємося Вдома, приємно зануритися в найтепліші спогади з Дня народження Міккі і отримати порцію ендорфіну! Дякуємо нашим улюбленим @moreshowcom за фантастичний Ентертеймент, за трепетне ставлення до кожного малюка, за любов до своєї справи!",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фолловери іронічно прокоментували відеозапис знаменитості

"О, другий склад групи Смеш підвезли))"; " дуже красивий, позитивний малюк!!!🔥 🔥 🔥Чудове свято!!!🤗💐🎂☕🍵🍬🍫"; "Я люблю дитячі свята, ось де справжня радість і щирість❤️", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко замріялася про новий рік і видала, що потрібно встигнути до свята: "Головна ніч вже на носі"

Нагадаємо, Влад Топалов постарався? Регіна Тодоренко зізналася про що мріяла в 13, а отримала тільки зараз

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко після бальних танців вирішила попрацювати ротиком-кожна дівчинка про це мріє: "сміялася, плакала і хвилювалася"