У неділю, 12 грудня, рано вранці за київським часом відбувся головний поєдинок кінця нинішнього року.

Український боксер Василь Ломаченко зустрівся з ганським спортсменом Річардом Коммі в Нью-Йорку, на знаменитій арені Madison Square Garden. Він вийшов на бій під тему з фільму "Матриця", у відповідь на прізвисько противника, бо його називають "Термінатор". Результат поєдинку досить очевидний, виходячи з того, як самі бійці і і наближені до цього виду спорту висловлювалися з цього приводу.

Ломаченко-Коммі, фото: Instagram
Ломаченко-Коммі, фото: Instagram

Навіть абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Джордж Камбосос, який зовсім недавно подолав Теофімо Лопеса і забрав всі пояси, програні раніше Василем Ломаченком, перед боєм заявив, що хоче скоріше зустрінеться з українцем, так як він, на його думку, є фаворитом через бажання помститися.

У підсумку так і сталося - Василь Ломаченко здобув перемогу в односторонньому бою рішенням суддів. Українець завоював титул WBO Inter-Continental (117:110, 119:108, 119:108). Найбільш яскраві моменти відбулися вже під кінець бою. У сьомому раунді Річард Коммі опинився в нокдауні після потужного удару лівою рукою. Після того, як це сталося, Василь звернувся до тренера ганського боксера, щоб той зупинив поєдинок, але він не зробив цього. І Річард дивом дожив до кінця раунду, хоча ноги вже підкосилися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В одинадцятому раунді здавалося, що Коммі знову може опинитися в нокдауні після ще декількох ударів, але все ж Річард зумів відігнати Василя серією непоганих ударів. У підсумку бій закінчився без нокауту, але другою перемогою для Ломаченка в цьому році, бо в червні він з такою ж легкістю подолав Накатані.

Нагадаємо, Ломаченко-Коммі: другий бій Васі в 2021 на шляху до своїх поясів - Камбососу потрібно приготуватися

Як повідомляв "Знай.ua", Лопес програв усі пояси Васі Ломаченко бійцю з Австралії Камбососу: "Я не жалюгідний невдаха"

Знай.ua писав, Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок