10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбулося пост-шоу "Холостячки" під назвою "Життя після проекту".

Виконавиця Злата Огнєвіч вибрала Андрія Задворного, але не знайшла з ним спільного щастя після того, як камери вимкнулися. Буквально через півтора місяці чоловік прийняв рішення розлучитися з артисткою, так як перестав до неї що-небудь відчувати. У студії почалося серйозне обговорення проблеми, Злату виставили "жертвою" в цій ситуації, як пишуть деякі користувачі в iнтернеті, а ось Андрію довелося життєві поради від більшості учасників знімального процесу.

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram

"Це все було не важливо, ми насолоджувалися моментом", - каже вона після того, як Андрій вийшов на сцену.

- Злата, Андрію, чому були? Що далі?

"Ми не разом. Були щасливі, я був щасливий короткий, досить, проміжок часу. Потім, в якийсь момент я відчув, що, коли я йду, у мене немає тяги повернутися. Злата писала мені слова любові, в якийсь момент я зрозумів, що моя відповідь - це щось нещире", - заявляє Андрій Задворний.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

А ось Злата зазначила, що це все сталося без будь-якої підготовки. Він прийшов додому і відразу ж з порога розповів їй про це, не підбираючи слів. "Холостячка" додала, що це почуття схоже з тим, ніби їй бульдозером серце переїхали.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Такого сезону ще не було, жесть просто", "Всі так здивувалися, що вони не разом. Нарізки про Андрія, напевно, випадково змонтували", "Все так награно, це театр", - пишуть користувачі в коментарях.

@xo_lostyak

Как очевидно...💔 #холостячка #холостяк #холостячка2021 #ЗлатаОгневич #яквийтизаміж #xo_lostyak

♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський показав, як вміє смажити, чоловіки України в захваті: "Когось із дівчат, чого не я"

Як повідомляв "Знай.ua", Плахотнюк з "Холостячки" захотів мандаринку Даші Ставничі, після пропозиції колишній дружині: "Перестала нервувати?"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч "повернулася" до фавориту "Холостячки" Тарапате після розставання з Задворним: "Добре відіграли"