Відома українська співачка Jerry Heil, яка тільки-но повернулася зі своєї першої подорожі до Сполучених Штатів Америки, одразу ж потрапила на вручення престижної нагороди. Про це вона розповіла на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписані вже 189 тисяч читачів.

«Work hard, sleep on the plane (Наполегливо працюй, спи в літаку)», - почала вона розповідь про свої несподівані пригоди на батьківщині.

На фото вона позує із співачками Анною Трінчер та Іриною Білик.

«З літака на бал. Прилетіла в Україну — навіть не зайшла додому! Поїла, треня — і одразу на премію! Дякую @kanalukraina за нагороду! А @bilyk_iryna аномально велетенське THANK YEW за честь для нас з @annatrincher_official доторкнутися до її творчості! У кого є здогадки, як саме ми доторкнулися до творчості Ірини?», - запитала вона у своїх шанувальників.

Скрін, Instagram Jerry Heil
Скрін, Instagram Jerry Heil

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін, Instagram Jerry Heil
Скрін, Instagram Jerry Heil

Скрін, Instagram Jerry Heil
Скрін, Instagram Jerry Heil

У відповідь її запитали, для чого їй компанія Трінчер і Білик.

«Нащо тобі ці клоунесси?», «Трінчер примазалась до Яни, неприємне враження не пройшло після тих приколів, коли вони посварилися», «Та й до сварки, навіщо такій талановитій дівчині, як Яна, співпраця з такою попсою, як ця "подруга"? Навіть соромно, щоб їх порівнювали», - вважають коментатори.

«Круто, що у вас все продумано було (я так і сподівалася, насправді), бо багато хто помітив, що мелодія нової пісні, автор якої Джері Хейл, нагадує хіт Ірини Білик «Мне не жаль тебя…», - додають в коментарях.

Нагадаємо, що повернеться на Євробачення? Головна незаймана Jerry Heil зробила гучну заяву після повернення в Україну.

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil втекла в Голлівуд до Хансу Циммеру і Шону Пенну, українці не можуть повірити

Також, Jerry Heil засвітила своє тіло перед оленем