Ігор Кондратюк, український продюсер та бізнесмен, прокоментував скандал довкола замміністра МВС Олександра Гогілашвілі. Відповідний пост він опублікував у соцмережі Facebook.

«Як на вищих посадах влади могла з'явитися така некваліфікована і слабо освічена особа??? (він не перший, звичайно, але...) Як поліція може не деградувати до рівня міліції при Захарченко, коли цей чиновник на наші з вами податки публічно кладе на здоровий глузд, опускаючи посаду держчиновника до рівня банальної, слів не підбираючої шпани??? Хто його призначив на цей пост??? І за які заслуги перед державою?», - питає Кондратюк, перепощуючи допис від Zoya Kazanzhy.

Скрін, Facebook Кондратюк
Скрін, Facebook Кондратюк

У дописі йдеться про те, що заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі, який нещодавно став фігурантом гучного скандалу з патрульними, народився 26 грудня 1973 року у Грузії. У 2019 році закінчив Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю «Облік та оподаткування», у 2020 році закінчив той же університет за спеціальністю «Право». В Україні він з’явився у 2010 році. До цього весь час, з 1995-го, жив і працював у Ростові. Його дружина, Марія Левченко, має відношення до «Кварталу 95».

Цікаво, що раніше цей «персонаж» працював помічником у російського боксера, депутата Держдуми Миколи Валуєва.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua нагадує: Прощавайте, Баста та Інстасамка: Ігор Кондратюк вимагає у Володимира Зеленського закрити шлях російським артистам в Україну

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ігор Кондратюк накинувся на Ані Лорак після "викривального інтерв'ю": "Мало мізків"

Також Знай.ua писав: Ігор Кондратюк розповів, як відзначив Новий рік у Росії: "Мали дуже велику жваву дискусію, суперечку, ор".