Популярний радянський і російський співак Валерій Леонтьєв зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 220 тисяч чоловік.

Якось у жовтні з'явилася неприємна новина, пов'язана з Виконавцем. 9 числа його госпіталізували з температурою, кашлем і слабкістю, згодом підтвердивши коронавірус (COVID-19). Однак після терамії Валерію стало трохи краще, тому з часом його виписали з лікарні.

Валерій Леонтьєв, instagram.com/valera_leontiev
Валерій Леонтьєв, instagram.com/valera_leontiev

А зараз, хоч і не на його сторінці, з'явилося відео з 72-річним Валерієм Леонтьєвим, який ще "ого-го".

"Валерій Якович, Боже мій... а є ще хоч одне місце у вас без татуювань. А що це за захід такий?", - каже жінка за кадром.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артист зізнався, що все ж такі місця є, проте їх залишилося зовсім мало.

"А які місця? Схоже, що тут теж є чи ні, або мені здається? А ще будеш продовжувати це робити або закінчили?", - додала жінка, поки лізла йому в рваний отвір в джинсах.

Валерій Леонтьєв, фото: Instagram
Валерій Леонтьєв, фото: Instagram

"Дай Бог кожному дожити до його віку, виглядати чудово!👏 Моєму батькові 74 і він взагалі вже не встає...", "Ну коли ж вони вгамуються, правильно сказали, дайте молоді дорогу, ви нікому не цікаві, йти треба гідно і своєчасно", "Старим треба йти зі сцени, молодим дорогу ніяк не дають🙄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Валерія Леонтьєва відправили додому після виснажливої боротьби з коронавірусом в лікарні

Як повідомляв "Знай.ua", Валерій Леонтьєв налякав усіх на вечері Максима Галкіна та Алли Пугачової: "Ніколи б не..."

Знай.ua писав, Валерій Леонтьєв не зміг відмовити дамочкам 60+: "Злодействуем, важко говорити "ні"