Дружина популярного теле - і радіоведучого, героя романтичного шоу "Холостяк" Микити Добриніна, блогерка Дар'я Квіткова знову порадувала шанувальників повідомленням в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів чоловік.

На цей раз вона показала незвичайний знімок зі своєї нової фотосесії, який відразу ж отримав схвалення фанатів.

"Іди до мене, сонце. Розплітай коси", - підписала свій новий знімок Квіткова.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

На знімку молода мама стоїть на четвереньках в білому обтягуючому платті з глибоким вирізом на спині, підставивши під промені світла свою п'яту точку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Огорнула мене, огорнула, ти будете мій сорт, марихуана", "Яка цікава фотографія. Незвичайна», «Нереально красиво», «Вау, дуже красиво і сексуально», «Яка ж ти красива, просто mommy", "Жіночна і чарівна, найкраща пара. А Лева, то взагалі красень», - захоплюються шанувальники блогерші.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Багатьох зацікавив бренд сукні, в якому фотографувалася дівчина.

"А що за плаття таке красиве?", "Підкажіть бренд сукні, будь ласка!", - цікавляться інші.

"Занадто велика жо*па для краси", - вважають треті.

Нагадаємо, Даша Квіткова видала несподівану суперздатність Микити Добриніна: "Зробив з першого разу".

Раніше Знай писав, Даша Квіткова і Микита Добринін згадали свою першу сварку і розповіли про найромантичніше побачення: "зібрала речі і йшла"

Також Знай писав, "Холостяк" Микита Добринін зізнався, як заспокоює себе без Даші квіткової: "йому Я б віддав..."