Відомий український телеведучий і чоловік блогерки Даші квіткової Микита Добринін частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз чоловік вирішив повчити українців життя і порекомендував видихнути, прислухатися до себе після того, як ви забігалися. На своєму досвіді, його мозок частенько піддається хаосу при зміні однієї справи на іншу. Через це завжди потрібно перезавантажитися.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"Достатньо 30 хвилин наодинці з собою. 30 хвилин, коли нікуди не поспішаєш. 30 хвилин, коли в силу незмінно входять 4 пункти: 1. Відірватися від телефону і не дивитися в Direct. 2. Влаштувати прогулянку наодинці з собою. Побачити знову, як гарне місто навіть в таку погоду, його архітектура, душевність людей. 3. Кава. Хоча по справедливості, йому б я віддав місце в першій сходинці важливих пунктів. Взяти свій улюблений капучино. Зловити цей момент щастя і зігрітися☺️", - пише Микита Добринін в публікації.

А останній пункт говорить, що потрібно обов'язково дати собі час помріяти і поставити нові завдання. Для телеведучого спокій дуже важливий ритуал.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

"Потрібно просто зупинитися і слухати себе, впорядкувати все, що у тебе там накопичилося", "Класний светр🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова не витримала, Микита Добринін повинен це знати: "Безумство і сором"

Як повідомляв "Знай.ua", Микита Добринін розкрив за що його полюбила Даша Квіткова: "Так можуть лише деякі"

Знай.ua писав, Даша Квіткова розляглася з молодим красенем, і це не Добринін: "5 мов любові"